Шоу

Българката Nika Paris е единственото момиче, което продължава в X Factor Италия

  14.11.2021 10:08  
Българката Nika Paris е единственото момиче, което продължава в X Factor Италия

Оспорваната битка в X Factor Италия за това кой ще продължи в риалитито. Голямата новина е, че не само българката Никол Паласчева – Nika Paris  продължава напред в надпреварата, но е и единственото момиче, което остава „в играта“.

Персоналните стилисти на Никол в Рим отново бяха избрали уникална визия за българката. В LIVE 03, 16-годишната Nika се появи в супер актуален over size сет, с графитен bling bling ефект. Както винаги нашето момиче беше изключително артистично на сцената и съвсем заслужено, след изпълнението на песента “Lonely” на Джъстин Бийбър, продължи напред.

В бекстейджа на предаването Никол сподели, че се радва да е още част от най-авторитетното музикално предаване, но все пак съжалява за вече близката си приятелка Vale LP- участничката, която отпадна вчера от шоуто.

На обратния полюс е менторът на Nika Paris, британецът Mika. Щастлив от успеха на българката, той сподели, че Никол прави едно изключително музикално пътуване и се възхищава на нейната чувствителност, която толкова силно завладява от сцената.

Финалът на X Factor Италия е на 9-ти декември и мястото на българката в него изглежда все по-реалистично. От екипа обявиха, че за следващия голям концерт, който ще е на 25-ти ноември в Италия, се очаква да пристигне Ед Шийрън, като голям звезден гост в шоуто.


Анкета

Какво очаквате от Продължаваме промяната?


Резултати
Видео
Комична свада между шофьори
 07.11.2021 19:38      
Видео
Строят изцяло нов град за 500 млрд. USD
 06.11.2021 20:29