Новини

Арх. Мирянов направи протест срещу чалга концерт навръх Деня на Кирил и Методий

   
Арх. Мирянов направи протест срещу чалга концерт навръх Деня на Кирил и Методий

Патриотът и иподякон арх. Пламен Мирянов и неговата родолюбива фондация "Нашият дом е България" организираха протест в знак на несъгласие с провеждането на чалга концерт навръх Празника на Светите братя Кирил и Методий, 11 май.

Демонстрацията бе насочена към предпазване на подрастващите от подобни събития и ограничаване на влиянието им върху изграждането на моралните и духовни добродетели у новото поколение.

"Родители, запазете децата си от това падение! Тъжно е, че на 11 май Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий ще бъдат противопоставени с приспиването, принизяване и деградацията на съвременните деца на България чрез мерзките послания на чалгата, липсата на християнско образование в училищата и отровата на наркотиците и алкохола", пише арх. Мирянов и добавя:

"Това намаляване на жизнените и духовни сили на децата води към сигурно оглупяване, развращаване, деградиране, а понякога до трайни увреждания, осакатяване, психически деформации и греховно падение. Всичко това може да доведе до депресивни състояния при младите и дори до суицидни настроения!"

ДА СПРЕМ ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКО

УБИЙСТВО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

ЗАТВОР ЗА ПРОДАВАЩИТЕ

„РАЙСКИ“ ГАЗ (АДСКИ ГАЗ)

И АЛКОХОЛ НА ДЕЦА!

ДА СПРЕМ ГНУСНАТА ЧАЛГА

В ДЕТСКИТЕ ДИСКОТЕКИ!

НЕ СЪБЛАЗНЯВАЙТЕ ДЕЦАТА!

„А КОЙТО СЪБЛАЗНИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ, МАЛКИТЕ, КОИТО ВЯРВАТ В МЕНЕ, ЗА НЕГО Е ПО-ДОБРЕ ДА МУ ОКАЧАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА ГО ХВЪРЛЯТ В ДЪЛБИНИТЕ НА МОРЕТО.“

Матей 18:6

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ

ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Ето какво се случва на тези партита:


протест