Шоу

Певец излезе без бельо на сцената на Евровизия

   
Певец излезе без бельо на сцената на Евровизия

Финландският участник в тазгодишното издание на "Евровизия" скандализира зрителите, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената без бельо. Изпълнителят, който в северната страна е познат под името Windows 95 man в действителност не беше гол, но през цялото време камерите умело прикриваха предната част на тялото му. Така умелата операторска работа допълнително подсили притесненията на зрителите, предава Дарик.

Въпреки, че успя да постигне търсения ефект, Windows 95 man бе прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му. Костюмът е известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава "скромна дреха" се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскарите през февруари, докато връчваше наградата за костюми.

Windows 95 man е добре познат артист, танцьор и търсен модел, широко популярен във Финландия. Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си - прословутата неофициална тениска на операционната система от 90-те и комбинация от дънкови къси панталони - той се превръща в супермен, гласи неговото представяне за "Евровизия".

Windows 95 man често прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно хитове от 90-те.
Песента No Rules! той изпълнява в дует с Хенри Пииспанен, с когото станаха безспорни победители на песенния конкурс във Финландия.

Певец излезе без бельо на сцената на "Евровизия" (ВИДЕО) - 2

Певец излезе без бельо на сцената на "Евровизия" (ВИДЕО) - 3