Шоу

Рапърът Дрейк е бил навън по време стрелбата пред дома му

   
Рапърът Дрейк е бил навън по време стрелбата пред дома му

Рапърът Дрейк не е бил у дома си снощи, когато мъж беше тежко ранен при нощна престрелка пред дома на хип-хоп звездата в Торонто, съобщи АФП.

Toronto Sun предаде, че раненият е 48-годишен охранител, който снощи е бил прострелян многократно, включително в горната част на гърдите. Той е опериран в болница Сънибрук.
Входът на къщата на Park Lane Circle беше залепен с полицейска лента тази сутрин, имало е и засилено полицейско присъствие. Полицията в Торонто описа подробно инцидента в публикация в X в 2:10 сутринта източно време, като каза, че "заподозреният е избягал с превозно средство“. Няма извършени арести.
Имението на рап звездата, родом от Торонто, е на стойност 100 милиона долара.

Снимки на обширния имот често се публикуват в социалните медии, включително от самия Дрейк. Стрелбата идва на фона на много публична вражда между Дрейк и колегата му рапър Кендрик Ламар, по време на която двамата си разменят обиди и diss тракове.

Дрейк (с истинско име Обри Дрейк Греъм) е сред най-популярните звукозаписни изпълнители на 21-ви век, натрупал 13 номер 1 сингъла и девет платинени албума в САЩ и десетки хитове по целия свят.

Снощният инцидент се случи три години след като жена, за която се твърди, че е въоръжена с нож, беше арестувана, след като се предполага, че е нападнала охранител пред имението на Дрейк в Торонто.