Шоу

Dr. Martens – Защо да изберете продукти от култовата марка?

   
Dr. Martens – Защо да изберете продукти от култовата марка?

Кожени мокасини, сандали, ботуши или челси боти – независимо от сезона и температурите, когато става дума за класически кожени обувки, тронът отдавна е зает от култовата марка Dr. Martens и това е така вече повече от 60 години. От модерна тенденция до задължителен чифт обувки – Dr. Martens се превърнаха в синоним на качество, издръжливост и комфорт, които няма да Ви изоставят.

Dr. Martens обувки – Качество с история

Dr. Martens е култова марка с традиции, която е основана през 1947 г. и придобива огромна популярност за кратък период от време. Причината - комфортът на обувките е ненадминат, а дизайнът – едновременно класически и екстравагантен.

Малко след Втората световна война идеята за здрави работни обувки идва от немски лекар, който обработва изхвърлените запаси от германските военновъздушни сили. От обувки за британската работническа класа Dr. Martens се утвърждават на световната сцена като моден символ за бунтарския стил, когато субкултурата на бунтарския индивидуализъм избухва през 50-те години на миналия век.

Днес, когато се намират на върха на всички модни тенденции с разнообразие от модели ботуши, боти, мокасини и сандали, обувки Dr. Martens все още са запазили бунтарската нотка и точно в това се изразява чарът им. Убедете се сами, като разгледате богатото разнообразие от обувки Dr. Martens на https://answear.bg/m/dr-martens.

Какво прави Dr. Martens любимите обувки на модната сцена?

Историята на обувките се отразява и в качеството на използваните материали и изработката. Обувките Dr. Martens се характеризират с много издръжлива подметка от гума и горна част от естествена кожа, която е едновременно много здрава и удобна. Това прави обувките добра инвестиция, защото благодарение на качествената изработка, класическия силует и вечния дизайн могат да са верен спътник цял един живот, без да излизат от мода. Тъй като Dr. Martens предлагат широка гама от модели, цветове и дизайни за всеки един сезон, можете лесно да ги адаптирате към Вашия индивидуален стил, който се променя с времето.

Как да носим кожени кубинки Dr. Martens?

Грубите кожени кубинки от Dr. Martens са спечелили репутация на модна класика през годините и отдавна не са част само от зимния гардероб. В разнообразие от ярки цветове, като розово, жълто, синьо и зелено, те са задължителен елемент от пролетната визия, независимо дали в бунтарски хипи сил с кожено яке или в контраст с женствена флорална пролетна рокля.

Култовият класически модел Dr. Martens 1460 от гланцирана кожа остава верен на оригиналната си конструкция: жълти шевове на ръбове, пета AirWair с лого и здрава подметка с въздушна възглавница, която прави модерните кубинки толкова удобни.

Трендът за високи кожени обувки Dr. Martens хармонира идеално с тесни и по-къси слим дънки. Ботушите се комбинират перфектно и с дънкова и кожена пола и чорапогащи или бели чорапи над кубинките.

Сандали и мокасини Dr. Martens за лятото

Обувки Dr. Martens са толкова удобни, че не искаме да ги сваляме от краката си. Въпреки че кубинките Dr. Martens са подходящи през цялата година, когато температурите минат 30 градуса, имаме нужда от отворени обувки. Отклонявайки се от класическо производство на ботуши, Dr Martens въвежда сандали в колекцията си, за което са благодарни всички фенове на марката и не само.

От емблематичните за марката масивни подметки с жълти шевове до смели цветове и много каишки, гамата от летни обувки Dr Martens е отговорът на Вашето търсене както за елегантни, така и за удобни спортни сандали за лятото. Сандали Dr. Martens придават елегантна нотка на всяко облекло и се комбинират буквално с всичко в гардероба – от къси дънкови панталони и тениска до малка черна рокля за летния бар.

За тези от Вас, които предпочитат затворени обувки през лятото, мокасините Dr. Martens продължават да бъдат една от най-горещите тенденции в обувките. Този нов тренд е не само удобен, но и може да се комбинира както в спортен, така и в елегантен стил. В момента обичаме комбинацията от мокасини и чорапи и я стилизираме с блейзър, рокля или мини пола.