Новини

Задържаха попфолк певицата Дебора да шофира пияна. Тя: Не съм пила

   
Задържаха попфолк певицата Дебора да шофира пияна. Тя: Не съм пила

Попфолк певицата Дебора ще бъде задържана за срок от 24 часа, като ще ѝ бъде направен и кръвен тест в болница.

Екип на bTV успя да разговаря с певицата. Пред телевизията тя е признала, че е катастрофирала, но е категорична – „Не съм пила“.

„Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил“, каза тя.

Дебора твърди, че не знае защо дрегерът е показал такъв резултат.

Припомняме, че Дебора е заловена да шофира пияна, съобщи Нова телевизия. Дрегерът е отчел 2,9 промила алкохол. Проверката за алкохол е направена на място след като изпълнителката предизвикала лека катастрофа. Тя забила колата си в спрян автомобил на столичния булевард "Черни Връх" около 12 часа днес. 

В деня, в който попфолк певицата беше заловена с над 2 промила алкохол зад волана, прокуратурата предаде друга нейна колежка на съд за шофиране след употреба на кокаин.
Става въпрос за певицата Диона (Денислава Сашова). 28-годишната изпълнителка е обвинена за това, че на 24.01.2024 г. около 04,00 часа е шофирала Порше-то си след употреба на наркотичното вещество. Диона е спряна за полицейска проверка на ул. "Даскал Стоян Попандреев" в гр. София. Полицаите ѝ направили тест, който отчел положителен резултат. След това я придружили до болница, където дала проби за изследвания.

Резултатите от химико-токсикологичната експертиза показали, че е шофирала след употреба на кокаин.

По случая е образувано дело за шофиране след употреба на наркотици. Предстои делото срещу певицата Диона да продължи в Софийски районен съд.