Новини

Емил Димитров - Ревизоро: Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство

   
Емил Димитров - Ревизоро: Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство

Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство. Всичко това се прави, за да се пренаредят началници, да направят канали, да се краде, като за последно. Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета. Това заяви Емил Димитров - Ревизоро в ефира на БНТ.

По думите му връзката между Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев са пари.
"Подменяш хората с удобните, за да могат да минават камионите. Редовият митничар на границата, като види накъде се насочва камионът, знае кой стои зад схемата и какво трябва да направи и дали да го проверява", обясни Емил Димитров.

Бившият министър на околната среда и водите и бивш депутат Емил Димитров-Ревизоро обясни, че когато се назначава служебен премиер не се гледат добрите качества на човека. Димитър Главчев, като служебен премиер, има "много лоши качества", но те са полезни - "най-лошото" му качество е, че не е меркантилен, не участва в схеми и ще бъде полезен, няма да се забърква в схеми и не е самоинициативен. Димитър Главчев ще изпълнява каквото и както му кажат и няма да приема самоволни решения, коментира Ревизоро.