Новини

Борисов и Пеевски са наредили кабинета на Главчев, обяви Кирил Петков

   
Борисов и Пеевски са наредили кабинета на Главчев, обяви Кирил Петков

Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски, заяви пред bTV съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Проблемът не е в Главчев, а в това кой е редил кабинета. Идеята да сложиш точно Калин Стоянов цели да взривиш демократичната общност, коментира Петков.

Докато Пеевски управлява ГЕРБ, няма да влезем в коалиция с тях. Има много хора от ГЕРБ, които ще ме разберат. Въобще не отричам, че в последните 9 месеца имахме много срещи, в които са Пеевски и Борисов. Осъзнахме, че те са едно. Разбрахме, че Борисов не взима сам решения, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната".

Живко Коцев каза, че е бил заплашван и е под натиск от висши лица в прокуратурата. Ако главният прокурор го е заплашвал – това е престъпление. Ако го е накарал под натиск да си подаде оставката, това е връщане към мутренските години. Това е безумно. Ако това е вярно, надявам се да се самосезира Даниела Талева - тя може да разследва главния прокурор, и веднага да започва това разследване, призова Кирил Петков.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14