Шоу

Великден по холивудски: Семейство Бекъм прекара празника на яхта (СНИМКИ)

   
Великден по холивудски: Семейство Бекъм прекара празника на яхта (СНИМКИ)

Виктория и Дейвид Бекъм успяха да се съберат отново с децата си за Великден. В Instagram известното семейство сподели няколко снимки от празненствата си на яхта.

Според снимки от престоя им, споделени онлайн, Виктория и Дейвид Бекъм са избрали да прекарат празника на яхта. Липсвал само най-малкият им син Ромео, който все още живее във Великобритания заради футболната си кариера.

Със заешки ушички на главите си, Дейвид, Виктория, Бруклин, Круз и Харпър Бекъм позираха пред камерата. Присъстваше и съпругата на най-големия им син - Никола Пелц.

Въпреки слуховете за неразбирателство между Виктория и Никола, семейството изглежда сплотено. През март всички те се събраха в Париж, за да подкрепят бившата певица и настоящ дизайнер на модното ревю на нейната марка на Седмицата на модата.

Месец по-рано Виктория, Бруклин и Круз Бекъм пътуваха до Лос Анджелис, за да подкрепят Никола Пелц. Тя направи своя режисьорски дебют с филма "Лола". За предпремиерата 29-годишната певица гласува доверие на свекърва си за облеклото си. 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14