Спорт

Седем медала за ансамбъла ни на Световната купа в Гърция

   
Седем медала за ансамбъла ни на Световната купа в Гърция

Националният ни отбор по художествена гимнастика се представи впечатляващо, като завоюва седем медала на Световната купа по художествена гимнастика в Гърция.

В Палео Фалиро България бе представена от Ева Брезалиева и Елвира Краснобаева в индивидуалната надпревара и от ансамбъл-жени в състав: Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева.

Елвира Краснобаева триумфира като шампион в многобоя при жените при дебюта си на Световна купа. Тя спечели още три отличия – златен медал на обръч и два сребърни, на бухалки и лента.

Много добро бе представянето и на Ева Брезалиева. Грацията ни завоюва сребърен медал в многобоя и бронзови на топка и бухалки. Брезалиева записа и две четвърти места във финалите на обръч и лента.

Следващото важно състезание за националния ни отбор по художествена гимнастика е Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе в София в зала „Арена София“ на 12-14 април. България ще бъде представена от ансамбъл-жени, Боряна Калейн и Стилияна Николова. 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14