Новини

ПП-ДБ спешно събира депутати. Ще се гласува ли кабинетът Габриел?

   
ПП-ДБ спешно събира депутати. Ще се гласува ли кабинетът Габриел?
  google

Депутати от ПП-ДБ биват привиквани спешно и задължително да са в парламента през следващата седмица и по-точно в началото й – понеделник. Това стана ясно от публикация на народния представител Манол Пейков във Фейсбук, който в момента се намира в Япония“, пише "Филтър".

В първоначалния си пост Пейков беше написал, че „жив или мъртъв трябва да е след 48 часа на линия на „Дондуков“ в София“. По-късно той редактира текста си и написа, че през „следващата седмица трябва да е жив или мъртъв на „Дондуков“.

Чрез тази публикация абсолютно можем да подложим на съмнение, че още в понеделник може да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание, в което да се гласува кабинетът „Габриел“.

Припомняме, че в предаването „Панорама“ по БНТ Мария Габриел потвърди, че преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават, но отказа да влезе в детайли, докато разговорите окончателно не приключат. Обясни, че с връщането на изпълнения мандат на президента е дала шанс преговорите да продължат до последния момент.

Ето част от поста във Фейсбук на Манол Пейков без редакторска намеса:

„Мда-аам, и тогава настъпва моментът, в който получаваш онова заветно обаждане, че през следващата седмица трябва да си на линия на Дондуков 2 в София, България, жив или мъртъв – и ти вдигаш телефона и без да се поколебаеш дори и за миг сменяш датите на всичките си полети за връщане, събираш си багажа, благодариш на домакините, прегръщаш хористките, целуваш диригентките и тръгваш назад.

Сигурен съм, че каквото има да става, ще стане и без мен – но не е в това работата. Когато се занимаваш с държавни дела, хората, с които работиш, трябва да знаят, че могат да разчитат на теб, точка“.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14