Свят

Принц Хари и Меган Маркъл: Пожелаваме на Кейт пълно възстановяване на спокойствие

   
Принц Хари и Меган Маркъл: Пожелаваме на Кейт пълно възстановяване на спокойствие

„Пожелаваме здраве и пълно възстановяване на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън“ – това гласи официалното съобщение от принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, след като стана ясно, че съпругата на принц Уилям е болна и се лекува от рак.

В същото време в официалното съобщение Хари и Меган казват, че „се надяват семейството да се заздрави на спокойствие“, визирайки медийната буря около състоянието на принцесата.

Припомняме, че вмера - 22 март Кейт Мидълтън обяви диагнозата си с официален видеоклип.

Хари и Меган се отказаха от кралските си дейности през януари 2020 г. Тогава се преместиха в Калифорния с желанието да отглеждат на спокойствие сина си Арчи. Второто им дете Лилибет се роди през следващата година.

Когато Чарлз III съобщи собствената си ракова диагноза, принц Хари веднага се върна обратно в Лондон. Тогава той не се срещна с брат си Уилям. Не е ясно дали сега Хари ще се върне обратно до Великобритания след новината за Кейт.

За последно братята бяха видени публично заедно след смъртта на кралица Елизабет II, когато заедно с Кейт и Меган поздравиха опечалените пред двореца Уиндзор.

Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14