Шоу

Имам си приятел: Алек изгони сестрите Габриела и Памела

   
Имам си приятел: Алек изгони сестрите Габриела и Памела

Финансовият директор Кристина Добрева и сестрите Габриела и Памела Иванови са поредните три участнички, които напуснаха имението на „Ергенът“ тази седмица в ефира на bTV. Докато Криси отпадна от надпреварата за сърцето на Алек Младенов след като не получи цвете от него по време на Церемонията на Розата, Габи и Пам бяха отпратени от бизнесмена след изключително драматичен развой на събитията и прецедент в историята на формата у нас.

„Благодаря за времето, което ми отдели!“, бяха думите на Алек на раздяла с Кристина, след като той предпочете да даде последната си роза на Киара по време на Церемонията в сряда вечер. „И аз ти благодаря! Пожелавам ти да намериш това, за което си дошъл. Чао!“, сбогува се с него тя. „Животът ме е научил на много уроци. Поемала съм изключително тежки удари. Да, кофти ми е, че трябва да си тръгна, когато още не съм готова. Колкото и да ми е гадно, вярвам, че Алек е направил правилния избор за него!“, коментира Кристина пред камерата на романтичното риалити. 

По време на вчерашния коктейл специалистката по маркетинг Габриела направи неочаквано признание, което бе провокирано от нападките на Виктория, че извън  стените на имението тя има сериозна връзка с футболист, когото тя познава. „Искам да споделя нещо. Това ще е моноло! Няма да отговарям на въпроси след това. Аз имам приятел“, откровена бе Габриела пред останалите момичета.

Тя влезе в имението със сестра си Памела, но Алек и останалите момичета разбраха за роднинската им връзка едва сега. „Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше как да я оставя. Направих го заради нея. Тя дойде с отворено сърце тук. Искаше моята подкрепа“, поясни бившата състезателка по плуване.

Признанието на Габриела, че е обвързана, породи възмущение както у останалите претендентки, така и у самия Алек: „Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек!“. Последните му думи към Габриела и просълзилата се Памела бяха: „Благодаря ви много за искреността!“, след което двете бяха отпратени лично от него, без обичайната Церемония на Розата.

„Не съжалявам за това, което изпитахме тук. Открих доста нови неща и за себе си. Оставам с хубавите емоции, абстрахирам се от негативните. Казах на Алек, че се надявам да ни прости. Това, което аз направих, за едни ще бъде лъжа. Зависи от гледната точка. За мен това бе благородна лъжа“, заяви Габриела. „Аз реално не съм го излъгала за нищо. Не искам да си тръгвам от тук. Не знаех, че това ще ми бъде последният разговор с него. Иначе щях да добавя доста други неща. Реално той се сбогува с Габи, а с мен – не“, сподели разстроена Памела.

След развоя на събитията на „Церемонията на Розата“ Алек реши да постъпи нестандартно и да предостави на дамите възможност да му подарят заветното цвете, ако са сигурни, че са тук заради него: „Тази вечер научих с изненада, че някои от вас са дошли тук да си играят – да си играят с реални чувства, да си играят с мен, да си играят с вас. В крайна сметка и с тях самите. Най-порочното е, че са си помислили, че могат да си играят с истината. Да се самозалъгват, че в лъжата има благородство, а не само егоизъм и позор. Тази вечер искам да знам дали сред нас има и други такива. За мен това е важно. И без това няма как да продължа!“. В крайна сметка, най-желаният ерген на България получи обратно всички 15 рози, с уверение от всяка една от дамите, че искат да задълбочат взаимоотношенията си и да открият заедно любовта.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14