Шоу

Новото шоу на Иван и Андрей стартира в сряда

   
Новото шоу на Иван и Андрей стартира в сряда

Иван и Андрей бързо намериха ново предизвикателство след спирането на "Фермата“. Тв водещите и продуценти атакуват онлайн света. Двамата се връщат към корените си от "Сблъсък“, с който станаха известни преди години.

Христов и Арнаудов стартират първото комедийно онлайн тв шоу. То ще се казва "Иван и Андрей Неофишъл“. Ще се излъчва в YouTube канала на "Междинна станция“. Първото предаване е тази сряда.

"Новият телевизионен сезон може да се опише като завръщане в бъдещето. Ники Кънчев се върна в "Стани богат“, Dancing Stars възкръсна, "Под прикритие“ ще има нов сезон. Така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират! Не забравяйте, светът е за хора с чувство за хумор!“, обявиха водещите. Двамата не разкриват повече подробности около предаването си. Ясно е, че първият, който им пожела успех, е Максим Бехар. Човекът, който им проправи път в телевизията преди години.

Новото шоу ще е основното занимание на Иван и Андрей след спирането на "Фермата“. След девет сезона на предаването от bTV решиха да го заменят с риалити от типа на "Сървайвър", но с различни правила.

Телевизията вече започна набирането на кандидати за новия проект, чието заглавие е "Островът на 100-те гривни“. В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си. Наградният фонд е 300 000 лв. Интересен факт е, че изпълнението му е възложено на доскорошната дясна ръка на Иван и Андрей във "Фермата“ - Ники Николов и Ивайло Вандов.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14