Шоу

Цеци Красимирова се разведе с американския мултимилионер и се върна в България

   
Цеци Красимирова се разведе с американския мултимилионер и се върна в България

Цеци Красимирова тихомълком се е развела с американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, твърдят източници на „Уикенд“. За разлъката се говори от месеци, но едва преди дни синеоката красавица от Мездра като че намекна за нея в Инстаграм. Тя изглежда е посрещнала 44-ия си рожден ден, който бе на 24 януари, в родината. Цеци Красимирова живее в къща край София с трите си котки, разпуска със стрелба и е заета с нов бизнес.

„Понякога животът ти предоставя две възможности: да загубиш себе си или да загубиш някой друг. Независимо каква е ситуацията, недей да губиш себе си“, сподели Цеци в социалните мрежи, което логично прозвуча като лично откровение. Иначе манекенката все още не е коментирала слуховете за развода си.

През януари само сподели с последователите си в Инстаграм, че се е запознала с новините за себе си. Обвърза темата с тази за първия продукт на бранда, по който работи. Тъкмо приключила работна среща, посветена на него, пийвала си чай с мента и се освомемявала от медиите как живее.

„Да, размишлявам над някои въпроси. Един от тях е: „Коя е най-важната любов в живота?“, написа Цеци и призова почитателите си да споделят разбиранията си. И обеща да подари първия продукт на бранда, който подготвя от месеци, на автора, чийто коментар най-много се доближавал до нея.

Не стана ясно дали манекенката настина се развежда. Тъкмо това вероятно подклажда и предположенията за причината за евентуалния разрив, който със сигурност би бил изненадващ. Цеци и Майкъл изглеждаха като допълващи се не само в личен план, но и в професионален. Сред дейностите на бизнесмена е производството на канабис за медицински цели, а Цеци явно споделя възгледите му, защото, след като се събраха, се заговори, че изпълнява ръководна функция в една от фирмите му. Красавицата даже е споделяла кадри на цигара, която удивително прилича на такава с марихуана.

Според източник на изданието красавицата се е разделила окончателно с милионера миналото лято. Двамата имали сериозни търкания и преди и няколко пъти късали и събирали, но този път разлъката била окончателна. Най-вероятно вече са и документално разведени. Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си казаха „да“ през май 2019 година на пищна церемония в старинен замък в каталунския курорт Сиджес, близо до Барселона. На тържеството, за което се говореше, че е струвало 1 млн. евро, бяха поканени около 300 гости от цял свят, а булката бе с тоалет на Евгения Борисова. Изработката на сватбената рокля отнела пет месеца и бе обсипана с пера.

 

 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14