Шоу

Разводът се отлага? Мара Отварачката и Миро неразделни

   
Разводът се отлага? Мара Отварачката и Миро неразделни

Мария спечели първата победа в „Като две капки вода“, но това не е новината от вечерта на четвъртия лайф. Има друга, доста по-пикантна. Певицата и съпругът й Миро отново са заедно. Издаде ги водещият Димитър Рачков, който от сцената на шоуто заяви, че мъжът на изпълнителката е в залата.

Това шокира зрителите, тъй като само преди седмица Мария официално оповести, че е подала молба за развод. И макар отношенията им да изглеждаха приключили завинаги, оказа се, че това съвсем не е така. От екипа на „Капките“ издадоха за „Филтър“, че Мария и Миро са неразделни.

Бизнесменът е неотлъчно до певицата както на репетициите, така и на лайфовете. По всичко личи, че разводът май се отлага.

Всъщност семейният живот на Мария и Миро си е чиста латино сапунка. Двамата се събират и разделят вече няколко пъти. Медиите тръбят, че бизнесменът дори си е позволявал да посяга на съпругата си, а бурните им отношения не са тайна за техните близки. Явно любовта им е по-силна от скандалите и двойката сега си е дала нов шанс да продължи напред. Дали обаче това не е поредно затише пред буря?
Мария и Миро сключиха брак в края на 2021г., като за певицата той е трети поред. Бизнесменът пък има две деца от предишната си жена. И тъй като сериалът със сигурност ще продължи, сега всички са в очакване да разберат колко ще трае поредното сдобряване между двамата.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14