Шоу

Знаем отговора: Чисто гол ли е бил наистина Джон Сина на сцената на Оскар-ите

   
Знаем отговора: Чисто гол ли е бил наистина Джон Сина на сцената на Оскар-ите

Джон Сина срази всички, появявайки се на сцената на наградите "Оскар" както майка го е родила. Мускулестото тяло на актьора предизвика серия от коментари, а мнозина дори се възмутиха от голотата му.

Бил ли е обаче Джон Сина чисто гол пред многомилионната аудитория докато връчваше филмовото отличие за най-добър дизайн на костюм? Пред публиката изглеждаше, че той държи единствено огромен плик, с който прикрива интимните си части.

Организаторите обаче разкриха, че кечистът действително е бил с костюм, известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите.

Роб Милс, изпълнителен вицепрезидент на Walt Disney Television, обяви, че голото появяване на Сина на наградите е преминало през "строги стандарти и практики".

Милс обясни, че според разпоредбите на Федералната комисия по комуникациите има правила за това какво може да се излъчва по телевизията на живо. Той разкри, че Джон Сина е бил покрит отзад, а пликът отпред е бил с велкро, за да се предотврати "неочакван инцидент".

Междувременно продуцентите на "Оскар" заявиха, че образът на 46-годишния актьор е бил трибют към Кен от блокбъстъра Барби (2023).

 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14