Шоу

Чака ли Гущерова пето бебе?

   
Чака ли Гущерова пето бебе?

Новината, че Светлана Гущерова е в трепетно очакване на петата си рожба, обиколи публичното пространство за отрицателно време.

Дали това наистина е така обаче, може да каже само тя. И потвърждението дойде в много специален момент.

Наскоро в дълъг пост милионерската съпруга сподели какво точно се случва в момента в живота ѝ и дали се готви за ново раждане след няколко месеца.

Отговорите ѝ ще ви изненадат със сигурност! Освен това тя ги дава не кога да е, а навръх празника на жената 8-ми март, което допълнително прикова вниманието в мрежата.

"Днес е денят, в който всяка жена усеща нежност и внимание около себе си. Нека този ден ви донесе усещане за щастие, да накара очите ви да се усмихнат, да стопли сърцата ви и да ви подари най-красивите цветя!", пише Светлана, която на снимката е с ултра тънка талия, която едва ли издава бебе номер 5 на хоризонта.

През изминалата седмица пък, Гущерова намекна, че в близките дни ще презентира новата си линия луксозни пижами, като по всичко личи, че самата тя ще бъде модел на бранда си. Тя показа и първия кадър от сесията, заснета в луксозен СПА-хотел в Разлог.

Близки до Гущерови пък коментират, че поне засега многодетното семейство са решили да приключат с потомството и да се отдадат на бизнес начинания, освен отглеждането на четирите си отрочета. Неотдавна пред Нова тв пък Светлана сподели, че работи върху откриването на физически бутик, пише show.blitz

 


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14