Шоу

ГАФ: Мадона се скара на фен, седнал на концерта ѝ, той се оказа в инвалидна количка (ВИДЕО)

   
ГАФ: Мадона се скара на фен, седнал на концерта ѝ, той се оказа в инвалидна количка (ВИДЕО)

Мадона спретна нов абсурден гаф по време на скорошен концерт от турнето ѝ The Celebration Tour.

Докато се обръщаше към публиката между изпълненията, 65-годишната певица злепостави себе си, но побърза да се извини, когато осъзна грешката си. Гафът на поп кралицата бе заснет на видео и бързо придоби огромна популярност в интернет.

На видеото се вижда как Мадона се кара на един от присъстващите фенове в публиката, разположен близо до сцената: "Какво правиш седнал? Как може да се забавляваш, докато седиш?".

Докато се караше на почитателя си, певицата дори се приближи към него и в този момент видя, че човекът е в инвалидна количка. След като Мадона почти спря концерта, за да го нахока, че седи, тя бързо осъзна грешката си и се извини, като подходи и с доза чувство за хумор.

"Явно не съм политкоректна. Извинявам се", заяви бързо от сцената Мадона и благодари на почитателя си, че е избрал да бъде на концерта ѝ.

След като видеото от нелепия гаф обиколи интернет пространството, нямаше как и да не последват стотици коментари в социалните мрежи към случката. Някои я оценяват като "нелепа грешка", която може да се случи на мнозина и прощават на поп звездата, че не е видяла добре. Други са малко по-остри в тона си към нея и дори осъждат грешката ѝ, казвайки, че тя трябва повече да внимава, когато се обръща по този начин към феновете си. Трети пък критикуват екипа ѝ около сцената, който е можел да я предупреди и да я спре на време.

 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14