Новини

Главният архитект на Младост отрича да има общо с Мартин Нотариуса

   
Главният архитект на Младост отрича да има общо с Мартин Нотариуса
  ПИК

Главният архитект на столичния район "Младост" Росица Семова отрича да има общо с Мартин Нотариуса, съобщиха за "Скандал". Тя изпрати право на отговор във връзка с публикация на сайта 'Лупа" “Разследват главния архитект на „Младост“ за схеми с Мартин Нотариуса“, препечатана и от агенция ПИК.
Без доказателства, без спазване на журналистическата етика, изискваща проверка, в статията са изнесени неверни и клеветнически твърдения. Абсолютно голословни са обвиненията за изнудване на инвеститори за издаване на актове 15 и акт 16, както се твърди в статията. Тези актове не се издават от Главен архитект на район, поради което не само, че твърдяното е лъжа, но и показва функционалната неграмотност на анонимният автор.
Що се касае, за мнимите обвинения от гръцки инвеститори, трябва да се знае, че парцелите, върху които са изградени „ИКЕА“ и „София Ринг мол“ не се намират в район „Младост“. Как тогава главният архитект на район „Младост“ може да влияе на строителството на посочените сгради? Как, след като както Росица Семова е главен архитект на район „Младост“  от 2020 година, а „ Икеа“ е в експлоатация от 2011 година, а „Ринг Мол“ от 2014?
Очевидно е, че архитект Семова е попаднала във фокуса на клеветническа и злонамерена кампания, намерила реализация чрез неизвестен автор.  Внушенията за разследване, каквото не съществува, за изнудване, каквото не е извършено, уронват авторитета на архитект Росица Семова и на администрацията на район „Младост“.      
Настояваме, всички които са се позовали на клеветническата статия да публикуват настоящото опровержение, като в противен случай ще следва да докажат твърденията си в съда.

Разследват главния архитект на „Младост“ за схеми с Мартин Нотариуса


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14