Новини

Братът на Ружа Игнатова се прибра в София

   
Братът на Ружа Игнатова се прибра в София

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова - Константин Игнатов, се е прибрал в София. Това разкрива самият той в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Припомняме, че след избухването на една от най-големите крипто измами за всички времена - тази с OneCoin, Игнатова изчезна безследно, но брат й обра пешкира, като бе тикнат в панделата. Финансовата пирамида завлече огромен брой хора по цял свят с над 5 милиарда долара.

През миналата година Игнатов беше освободен под гаранция, а към днешна дата той не е възпрепятстван да се прибере и в България.

Преди два дни Константин Игнатов публикува снимка от Ню Йорк, придружена със следния текст: ""Спомням си как седях у дома със свой близък приятел и си говорихме за надеждата. Казах му, че това понякога е като да се чувстваш като сапунено балонче в свят, пълен с игли. „Но да нямаш необходимост от още вода и сапун, за да си направиш нов балон“. Това все още е най-добрият съвет, който съм чувал в живота си. Време е за нова глава."

По-късно той качи и серия от сторита, от които става ясно, че се прибира в София.

"Кой би си помислил, че ще сключим мира. САЩ, желая ти всичко добро", пише на една от публикациите Игнатов.
На следващата добавя "Мирише на Европа", а след това и "Последен час до вкъщи" заедно със снимка заедно с номера на полета до София. Полетът е от Истанбул до София и е кацнал у нас в 9 часа тази сутрин.

 


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14