Новини

Пети ден издирват Ивана от Дупница

   
Пети ден издирват Ивана от Дупница

Пети ден продължава издирването на изчезналата Ивана от Дупница. 17-годишното момиче е обявено за общодържавно издирване. В неизвестност е от четвъртък, когато оставя телефона и раницата си в училище и си тръгва.

Търсенето остана без резултат, след като периметърът беше разширен. 200 души с термокамери и кучета през последните дни обходиха всички райони около Дупница, но Ивана не бе открита. Стотици доброволци и полицаи продължават издирването.

Родителите ѝ са много притеснени и мислят, че е имало причина Ивана да остави телефона си. Признават, че момичето е било тормозено в клас, а през последните месеци са обсъждали дали да не се премести в друго училище. Разказаха, че тя не е напускала града без тях. В четвъртък ученичката е заснета от охранителните камери на хипермаркет на един от изходите на града. Майка ѝ и баща и обаче нямат предположение дали тийнейджърката се крие умишлено.

Единствената следа, открита до момента, е ярко розовото яке на Ивана, намерено преди тунела на главния път Е-79. Освен него, е носила дънки и бели маратонки в деня на изчезването. Тя е слаба, с късо подстригана коса. Създаден е оперативен щаб, който координира действията на екипите. В издирването участват кучета, ползват се и термокамери.

 


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14