Новини

Лена Бориславова: Не сме поставяли ултиматум към ГЕРБ-СДС с меморандума

   
Лена Бориславова: Не сме поставяли ултиматум към ГЕРБ-СДС с меморандума

Не сме поставяли ултиматум към колегите от ГЕРБ-СДС с меморандума. В първите 10 реда става въпрос за работата на регулаторите, вторият важен проблем в този документ, е по отношение на зависимостите в съдебната система. Това заяви пред БТВ членът на Изпълнителния съвет на „Продължаваме Промяната” и бивш депутат Лена Бориславова.

Отиването на избори сега е неподходящо. Казусите с Пепи Еврото, с Марто Нотариуса, с регулаторите пак ще стоят на масата и след едни избори, допълни тя.
"Не разбирам от къде дойде свръхреакцията на ГЕРБ-СДС - искаме да видим тяхната гледна точно по тези въпроси. Видяхме как регулаторите се управляват от хората, избрани от ГЕРБ-СДС - това доведе до случаите с Нотариуса и Еврото", коментира Бориславова.

"Меморандумът е покана за преговори към ГЕРБ-СДС", разкри тя. Ще се радвам да ГЕРБ да предложат механизъм за квотите за регулаторите, допълни бившият депутат.

"Срещата на Кирил Петков със Спас Русев не е проведена в стаичка или Банкя, а в лоби. Ние няма да приемаме номинации на Спас Русев за медийните регулатори."

"Нямам колебание Николай Денков да е външен министър. Формулата за ротация между Денков и Габриел е най-добрата", сподели Бориславова.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14