Новини

Бившата на Бойко с насинено око (СНИМКИ)

   
Бившата на Бойко с насинено око (СНИМКИ)
  google

Бившата приятелка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е мажоритарен собственик на „Пампорово“ АД и често може да бъде забелязана в курорта по време на зимния сезон, особено когато там се провеждат големи спортни форуми. Неотдавна там се състоя Световната купа по сноуборд.

Снимки от визитата ѝ се появиха в социалната мрежа фейсбук. От тях е видно, че под дясното око на Бориславова има синина. Каква е причината за нея обаче, не се знае, пише ПИК.

Възможно е да е заради инцидент, заради дребен здравословен проблем или пък вследствие на разкрасителна процедура, каквито банкерката често си прави. При всички положения Бориславова е можела да прикрие дефекта с повече грим, но тя не изпитала притеснение да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима. На кадрите суетната бизнес дама е с небрежно прибрана с шнола коса, а в последно време след краткото ѝ бягство към русото отново се е върнала в кестенявата гама. Елегантната в ежедневието си банкерка е съобразила облеклото си с обстановката и на кадрите носи впит спортен екип в бяло, комбиниран с ватиран черен елек.

Повече от 10 години, откакто Цветелина и Борисов са разделени, тя продължава да поддържа едни и същи фини килограми.

Разковничето не било само добрият ген, но и ежедневното спортуване. От години Бориславова играе дейно тенис на корт, ходи на фитнес, а през студените месеци кара активно ски. Най-новото ѝ спортно хоби било гмуркането и банкерката вече имала официален сертификат за водолаз. Бившата половинка на лидера на ГЕРБ твърди, че се зареждала с енергия от природата и спорта.

Не се отказала от физическите активности дори когато преди десетилетие скъсала фатално кръстни връзки по време на ски и преживяла изключително тежка операция. Вместо да се щади, решила само година по-късно да поеме към една от най-рисковите авантюри в живота си, а именно да измине прословутия религиозен маршрут Камино де Сантяго с колело. В рамките на две седмици Бориславова обходила с велосипед 790 километра и се върнала в България духовно пречистена. Религиозният поход неотдавна отново нашумя покрай посещението на Десислава Радева там.

65-годишната Бориславова е майка на две дъщери, които все още не са я направили баба.

И двете са от бившия ѝ съпруг Стефан Абаджиев. По-голямата Ралица дълго време живя в Щатите при татко си, но преди около 5 години се прибра у нас, след като се омъжи. Съпругът ѝ се казва Кристос и е от гръцки произход. Двамата имат свой дом в София, но още не мислят за наследници. Докато Ралица не обича вниманието и винаги е била далеч от прожекторите, сестра ѝ Веселина е видна представителка на столичния хайлайф. Тя се занимава със строителен бизнес, а до неотдавна имаше връзка с топфутболиста Кирил Десподов, с когото обаче се разделиха шумно.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14