Шоу

Лили Иванова хвърля 10 бона за парно

   
Лили Иванова хвърля 10 бона за парно

Рекордните 10 хиляди лева за парно плаща за отоплителен сезон примата на българската естрада Лили Иванова, пише „Ретро“.

Нейни съседи от престижната кооперация на столичната ул. „Оборище“, в която тя от десетилетия живее, издават, че месечните й фактури варирали между 1000 и 2000 лева в зависимост от температурите навън. Певицата се топлела плътно от октомври до април. Всички радиатори в мезонета й работели на пълни обороти, а за да се чувства комфортно у дома, където звездата прекарва повечето си време, не правела никакви икономии.

Жилището на Лили, намиращо се на пъпа на София, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляеми мазе и гараж, както и тераса, която тя ползва като частна спа зона. Певицата биела по сметки всички свои комшии, защото е почти непрекъснато затворена в дома си.

Заради възрастта и ниското телесно тегло открай време на певицата непрекъснато й било студено и не можела да си позволи да икономисва от топлина, нищо че сметките хич не й се нравели. Макар Вечната Амбър да е сред родните звезди милионери отдавна, тя е пословична със своята пестеливост. Единствено се отпускала на тема шопинг. За дрехи, обувки и аксесоари пръстите и били широки и портфейлът вечно отворен.

Лили плащала чинно сметките си ежемесечно, като тези задължения е доверила наличния си асистент, който движи всичките й дела. Тя вече не си позволявала да просрочва задължения, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на „Топлофикация“ и да стане за смях.

Преди години се разбра, че певицата милионерка е натрупала сметки в размер на над 7 бона и не била изряден платец на топлинното дружество. След случката си взела поука и повече не си позволявала подобни издънки.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14