Шоу

Преслава прибира четвърт милион от грандиозния си концерт

   
Преслава прибира четвърт милион от грандиозния си концерт

Преслава е поредната попфолк звезда, която ще изнесе грандиозен концерт в "Арена София". Два дни след като любимката на чалга феновете обяви новината и билетите бяха пуснати в продажба, местата започнаха да се разпродават скоростно. Най-скъпите билети за концерта ѝ от 80 и 120 лева вече са почти изцяло изкупени. Останалите са по 30, 40, 50 и 60 лева. За разлика от колегата си Тони Стораро, чийто концерт в "Арена Армеец" е на 9 май, Преслава не е пуснала в продажба ВИП маси с консумация за по 10 човека с цени от 3000 лева, 4000 лева и 5000 лева.

Юбилейният концерт на Преслава е на 16 ноември от 19 часа. Концертът е по повод 20 години от началото на професионалната ѝ музикална кариера. Както може да се очаква на сцената редом до нея ще пеят близките ѝ приятели Константин и Софи Маринова, както и други колеги. Феновете се надяват сред тях да е и Елена Паришева, която прекъсна преди време музикалната си кариера, но пък дуета ѝ с Преслава продължава да се слуша. Изчисленията показват, че ако успее да напълни залата, което най-вероятно ще се случи, имайки предвид, че тя е считана за златната кокошка на родния поп фолк, звездата ще спечели над 250 000 лева чиста печалба, пише HotArena.bg.

Преслава изглежда ще пее пред пълна зала, като много от почитателите ѝ обявиха, че очакват неин самостоятелен концерт от подобен тип от години. Не малко фенове ще пътуват от чужбина, за да гледат любимата си певица.

"Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади", сподели Преслава.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14