Новини

Ето обкръжението на Мартин Божанов

  01.02.2024 11:09  
Ето обкръжението на Мартин Божанов

Цялото обкръжение на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, са хора от подземния свят, съобщиха за "Скандал" разследващи полицаи. На снимката зад Мартин е Иван Станишев, който му е близък приятел. Отдясно най-отпред е партията му в бизнеса Светослав Стамов (Светльо Гембалата), в средата - Пепи Гърка, a в дъното - Петърчо Загорски.

Със Стамов са били в скандал напоследък, като Нотариусът му е бил свидетел по три дела, твърдят близки приятели. Прокурорът Ангел Попколев също е бил семеен приятел на Мартин Божанов, обясниха близките.
Междувременно разследващите обявиха, че е намерена гилза на мястото на убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше разстрелян снощи в Горна баня. Заподозрени за убийството все още няма, казаха от прокуратурата. Божанов е бил прострелян в главата. На място е била и майката на убития, дете на 4 години и бебе. Разстрелът е извършен в затворен комплекс на територията на бившите дипломатически тенис кортове.

„Все още не ясно с колко изстрела е неутрализирана жертвата. Откриването на гилза е добро начало. Разследването вероятно ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат проведени“, каза Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията на МВР пред БТВ.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14