Шоу

Бившата на Димитър Рачков се сгоди

  22.01.2024 14:32  
Бившата на Димитър Рачков се сгоди

Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита, не само че отново е на крилете на любовта, а вече дори е сгодена. Знойната плеймейтка от Хасково Анита Димитрова е вече сгодена! Новината бе потвърдена от самата нея.

"Имам предложение за брак преди Нова година от мъж, който е близък до сърцето ми", сподели блондинката пред "България днес". Красавецът Нико Еврика Бец, с когото Димитрова се щракна преди Нова година в блестяща фотосесия, поискал ръката й изненадващо. Двамата се познават от инвестиционните проекти, с които се занимават. От доста време Анита работи като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят.

Анита и Нико изкарват празниците в Дубай и са повече от щастливи. Той й прави великолепни подаръци, тя го обсипва с любов, по нейните думи. Понеже красавицата държала в тайна връзката си, за нея знаят само най-близките й. До момента, когато идва заветното: "Ще станеш ли моя годеница?", на което Анита отговаря с "Да".  Шоуменът Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха без скандали и останаха добри приятели. Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.

Докато живееше с Рачков, той издържаше не само нея, но и цялото й семейство на драго сърце. След като двамата се разделиха, хасковлийката заработи в голяма столична банка и завърши висше образование. Неотдавна Анита напусна чиновническата длъжност, която заемаше, и стана брокер. За миналата година студиото, в което се трудеше моделката, я награди като най-преуспяваща от фирмата. "Тук колегите са прекрасни и аз много ги обичам", каза пред вестника Анита.

Самата тя сподели след раздялата с Рачков, че той си взел всичко от нея, дори нещата, които й подарявал с години. "Нямах почти нищо, започнах от нулата, бях в депресия. Но не съжалявам, вече всичко лошо е зад гърба ми. Сега имам друга професия, способна съм и няма да се предавам", сподели Анита Димитрова.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14