Шоу

Здравословни проблеми мъчат Деян Донков

  21.12.2023 17:04  
Здравословни проблеми мъчат Деян Донков

Дискова херния измъчва актьора и режисьор Деян Донков. Известният театрален и телевизионен артист започнал да има проблеми с кръста отскоро и дори ще се подложи на рехабилитация в санаториум.

Слухове за здравословното състояние на звездата от Народния театър започнаха да се появяват, откакто Донков отсъства от интервю при Лора Крумова в предаването ѝ "На фокус" преди няколко дни. Тогава водещата обясни, че на Донков му е схванат кръстът и имал сериозни затруднения да се придвижи до студиото.

"Да, имам дискови хернии и понякога буквално не мога да стана", потвърди Донков пред "България Днес". Актьорът сподели, че проблемите му са започнали отскоро. Заболяването на гръбначния стълб кара Донков да изпитва силни болки и придвижването му става трудно, но това не го спира да играе на сцената и да води репетициите.

Въпреки усилията на актьора да бъде в кондиция, той не може да игнорира здравето си. Именно затова е решил да съчетае полезното с приятното и ще посети санаториума в Павел баня, където ще празнува Коледа заедно със семейството си.


Анкета

Какво си пожелавате за новата 2024 г.?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14