Новини

Министър Шалапатова, Ангелкова и цялото социално министерство гуляят в Шератон. Пари за коледни пенсии обаче няма...(СНИМКИ)

  14.12.2023 21:36  
Министър Шалапатова, Ангелкова и цялото социално министерство гуляят в Шератон. Пари за коледни пенсии обаче няма...(СНИМКИ)
  ПИК

Коледни бонуси за пенсионерите няма да има, но социално министерство (което отговаря за пенсиите) тази вечер пирува в един от най-скъпите столични хотели "Балкан" (бившия "Шератон"). Това пише ПИК от мястото на гуляя.

Предводителка на пищната веселба за около 350 човека е лично социалната министърка Иванка Шалапатова, която пристигна в шармантен тоалет. Другата "звезда" на купона е бившата туристическа министърка от ГЕРБ Николина Ангелкова, която отскоро е директор в туристическата фирма на бившия олигарх от "Лукойл" Валентин Златев.

ПИК успя да заснеме босовете на министерството при влизането им във фоайето на "Шератон", луксозно украсено за нуждите на държавните служители. Кадър от самата зала, в която гърми купонът, пък показва, че чиновниците от сглобката са настанени на огромни банкетни маси, на които са сервирани несметни количества алкохол и деликатесни блюда с изтънчени ястия.

Основният деликатес сред блюдата са различни видове италианска паста - равиоли, пене, талятели, талиолини.

За доброто настроение на високопоставените държавни чиновници е предвидена и музикална програма - популярната певица Теди Кацарова. На фона на нейните хитове служителите на министертвото въртят кръшни танци.

Логичният въпрос е - "кой плаща", но този въпрос е риторичен, тъй като е ясно, че целият масраф се поема от джоба на данъкоплатеца, тоест нашия!

Другият въпрос е - "колко струва", но той също е риторичен. Струва много, адски много, стотици хиляди левове, при цените на въпросния хотел, които са поне по 3 на тези в редовите ресторанти за простолюдието. 

Сами можете да си представите сметката за над 350 човека с много алкохол и кулинарни глезотии в "Шератон"! Плюс украса, плюс специална шоу програма с известна изпълнителка, която се слави с високи хонорари!

Но в същото време същото това министерство, същата тази министърка Шалапатова и същият този Министерски Съвет отказват да дадат по 50 лева на бедстващите български пенсионери за коледните празници...

Пир по време на чума!

 

 

 


Анкета

Какво си пожелавате за новата 2024 г.?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14