Новини

Васил Терзиев към общинските съветници: Вече сме от една страна - от страната на София

  13.11.2023 11:42  
Васил Терзиев към общинските съветници: Вече сме от една страна - от страната на София

Изключително съм развълнуван. До вчера бяхме в кампания и бяхме политически опоненти, търсейки най-правилните обещания, най-правилния път да спечелим сърцата на хората. Но след като всички се заклехме, мисля че сме от една страна - от страната на София. Това каза новоизбраният кмет на София Васил Терзиев в словото си пред Столичния общински съвет, след като положи клетва, предаде Novini.bg.

Нужно е да защитаваме интересите на всички в града, независимо от нашите политически различия. Това означава да бъдем мъдри и да търсим дългосрочни решения, онези, които ни обединяват. Мисля че ни обединява мечата София да бъде един модерен, уреден, сигурен град, един град на бъдещето и на възможностите, за да можем да мечтаем по-смело с всяко следващо поколение, обърна се Терзиев към общинските съветници.

Ще положа усилия да бъдат кмет на всички софиянци, да мога да работя с всеки един от вас. Това са ценностите, принципите и начинът, по който да заработи общината още по-ефективно, да бъде по-прозрачна и по-бърза в решаването на проблемите, така че да успеем да променим нагласата на хората, добави новият кмет на София.
Голям проблем според него е загубената вярата в общината. Тук сме четири години заедно и трябва да работим заедно да възстановим това доверие и да вземем най-правилните решения, каза Терзиев. Той изрази вярата си, че всички в Столичния общински съвет са мъдри и ще намерят този път.

 


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14