Шоу

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка

  07.11.2023 16:58  
Брад Пит и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка

Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон изглежда, че става все по-силна, след като направиха публична поява заедно като двойка в събота вечер, провиква се "People" отвъд океана. 59-годишният Пит и 32-годишната Рамон присъстваха заедно на 12-ата годишна филмова гала "Art+Film" на LACMA в Лос Анджелис в събота, но не позираха за обща снимка.

"Изглеждаха супер влюбени! Смееха се, шегуваха се с всички около тях. Личеше си, че им е готино заедно", разказва очевидец.

 

Изминалото лято беше истински романтично за двойката, която се сближава, и източници, близки до тях докладваха, че връзката им се развива и става все по-сериозна. "Те наистина се наслаждават на компанията си и са много влюбени. Това е ясно на всеки, който ги види заедно".

Пит и де Рамон се появиха първо през ноември миналата година на концерт в Лос Анджелис. По това време източници твърдяха, че се срещат от няколко месеца. Рамон се е запознала с Пит покрай общ приятел.

През декември Инес се появи с него на партито по повод премиерата на филма му "Вавилон" в Лос Анджелис и да празнуваха 59-ия му рожден ден в холивудски ресторант. След това Пит и де Рамон започнаха 2023 г. с пътуване до Кабо Сан Лукас, Мексико, където прекараха новогодишната нощ и останаха известно време.

 


Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14