Новини

Динко Пицата с елитни каки на остров Пукет, вижте ортака на кмета на Несебър Николай Димитров

  25.10.2023 12:54  
Динко Пицата с елитни каки на остров Пукет, вижте ортака на кмета на Несебър Николай Димитров

Компрометираният общинар в Несебър Костадин Нищелков, получил заслужения прякор Динко Пицата, троши пачки в екзотични курорти по цял свят в компанията на елитни „каки“, загрявайки за изборите в неделя, на които ще се опита да прореден път да се намести на хранилката заедно с кмета Николай Димитров, алармира ексклузивно източник на Narod.bg.

Костадин Нищелков като общинар….

Ако се чудите къде потъват милиони от обществените поръчки в морската община, достатъчно е да видим къде и с кого вихри диви купони Динко Пицата, най-близкият схемаджия до кмета на Несебър Николай Димитров.

…и Динко Пицата като купонджия на остров Пукет

Една от последните му топ дестинации е остров Пукет с ВИП компания на приятели и елитни дами за забавления, които винаги започват с подигравателния тост „Да са живи и здрави данъкоплатците“, докладва информаторът на Narod.bg, предоставил и ексклузивни кадри от ваканцуването.

Динко Пицата и съдружниците му в Несебър, воглаве с кмета Николай Димитров, разкрит като усвоител на близо 350 млн. за мандатите си, са превзели целия бизнес в общината.

Примери бол – фирма, собственост на Костадин Нищелков, например обслужва линии от автотранспортната мрежа на Община Несебър. Същата фирма най-нагло поискала и получила отсрочване на плащания към община Несебър и Общинския съвет начело с Румен Кулев за периода май 2021 – май 2022 година.

Същото дружество, субсидирано и от държавата, осъмна преди време с нови почти двойни цени за ученическите карти за пътуване, явно за да има кеш за диви партита по скъпите световни курорти.

Това доведе до справедлив протест на родители пред община Несебър, отразена дори от националните медии.

Дясната ръка на кмета Николай димитров – Костадин Нищелков, е член на Общинския Съвет в Несебър повече от 10 години. За това време посредством влиянието си върху градоначалника, с когото бяха арестанти за купуване на гласове през 2019-а, успява да сложи ръка върху дърводобива, транспорта и строителството в общината.

Бандата на Динко се забавлява като за последно

Кратка справка в сайта на Общинския съвет показва отявлен конфликт на интереси, но засега прокуратурата и КПКОНПИ се правят на умрели лисици, да видим докога?/ narod.bg


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14