Шоу

Петра: Жоро Илиев ми даде куфар с пари, завих се с тях

  15.10.2023 14:30  
Петра: Жоро Илиев ми даде куфар с пари, завих се с тях

Хищната хиена на поп-фолка Петра застана пред камерата на Мариян Станков- Мон Дьо по Нова. Изпълнителката по-искрена отвсякога, в интервюто тя разказа откъде е тръгнала, за нейната история, семейство, родина, кариера и къде се намира в момента.

Фолкфурията от онова време влезе в бизнеса с шум, пайети, дълъг маникюр, покрит с брокат и камъни, тежък грим и интересни прически. Все неща, които раздвижиха чалгата толкова много, че в годините често се чуват гласове, че тя е един от виновниците за създаването на този вкус.

Попфолк певицата става звезда в едно от най-големите кабарета на бившия СССР, Петя е била учителката по руска литература, завършила някогашния Ленинградски държавен университет „А. А. Жданов“ с руски, латински и немски език, сподели тя в разговора с журналиста. Звездата на 90-те Петра, псевдоним, който тя взима от името на баба си, която е гръцки емигрант.Хиената на попфолка си признава, че е меркантилна. "Работила съм на няколко места, бях самотна майка и имам три брака зад гърба си, исках за да имам много пари", откровено заяви самата тя.

"Получавах най-много бакшиши от всички певици. Най-голямото възнаграждение ми го даде Жоро Илиев, 300 000 лева и три златни пръстена. Прибрах се вкъщи, изкъпах се и се завивах с пари.", разказа Петя Атанасова. ""Командира” е песен за Иван Костов", той го разбра впоследствие. В България нищо не се е променило от тогава до сега.", заяви фолкаджийкта.


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14