Шоу

Любовницата на Бекъм: Спала съм с Дейвид поне 4 пъти

  11.10.2023 18:14  
Любовницата на Бекъм: Спала съм с Дейвид поне 4 пъти

Виктория Бекъм говори в наскоро започналия документален сериал "Бекъм" на "Нетфликс" за първи път за предполагаемата афера на съпруга си с бившата му лична асистентка Ребека Лоос, която се случи през 2004 г. и беше много широко обсъждана. Така Ребека отново се оказа в центъра на общественото внимание и обсъждана в медиите.

Британският "Дейли мейл" публикува статия, посветена на Лоос. Таблоидът припомни интервю с Ребека, което тя даде за Sky News преди няколко години. В него тя заявява, че е „спала с Дейвид поне четири пъти“, пише изданието. По това време тя била лична асистентка на Бекъм в Испания, където той дошъл да играе за отбора на Реал Мадрид.

„Всички бяхме навън с приятели на вечеря, изпихме няколко питиета, отпуснахме се, флиртувахме и получавах някои намеци от него, но си повтарях: „Не, той не те харесва.“ Винаги съм си казвала: „Не рискувай работа си.“ Знаех, че ще бъде огромен риск, ако се забъркам с този човек... Но наистина просто се харесахме онази вечер. Имахме връзка. Хората го забелязаха“, каза тя за началото на връзката им.

Сега Ребека Лоос, която е станала учителка по йога и медитация, живее в Норвегия със семейството си. Тя е омъжена за лекар на име Свен, когото срещна през 2008 г., докато участвала в едно от риалити предаванията - бъдещият й съпруг работил като лекар по проекта. Те се оженили през 2012 г. и се преместили в норвежкото ски селище Хемседал. Двойката има двама сина - 13-годишния Магнус и 10-годишния Лиъм, пише ladyzone.bg.
В интервю за ОК! Ребека призна, че съжалява за миналото си. Но тя не крие нищо от него пред семейството си. Лоос заяви, че "момчетата й знаят, че мама има палава страна". На въпроса дали съжалява за лошата си слава, тя отговори: „Вземах много лоши решения, доверих се на много хора, на които не трябваше".


Анкета

Доволни ли сте от изхода на изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14