Шоу

Минисериал разказва за предполагаеми изневери и трудни моменти в живота на семейство Бекъм

  05.10.2023 18:17  
Минисериал разказва за предполагаеми изневери и трудни моменти в живота на семейство Бекъм
  Reuters

Нов минисериал за Дейвид и Виктория Бекъм, който вече е достъпен за гледане в стрийминг платформата "Нетфликс", предизвика вълна от коментари. Четирите епизода на поредицата "Бекъм" се фокусират както върху кариерата на футболиста, така и върху личния му живот.

Въпреки че той и съпругата му Виктория са под светлините на прожекторите от години, в минисериала те коментират теми, за които не са говорили преди, с което предизвикаха множество реакции. Една от тях е за предполагаемите изневери на Дейвид Бекъм.

През лятото на 2003 г. Бекъм започва да играе за "Реал Мадрид" и се премества да живее в Испания, а Виктория остава в Англия заедно с двете им деца. Тогава се появиха слухове, че футболистът е започнал връзка с асистентката си Ребека Лоос. Известно време след това Виктория също се премести в Испания, където се роди и третото дете на звездното семейство. Тогава те не коментираха слуховете за изневярата на Дейвид Бекъм, но го правят сега в сериала на "Нетфликс".

Името на предполагаемата любовница на футболиста не се споменава, а Виктория Бекъм не коментира дали слуховете са били истина, а нееднозначно казва, че това е бил труден период за връзката им: "Това беше най-трудният момент за нас, защото сякаш светът беше срещу нас. Ние бяхме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Когато бяхме в Испания, нямахме усещането, че сме заедно."

Футболистът също не отговори открито за предполагаемите изневери, а заяви: "Честно казано, не знам как се справихме с това. Виктория означава всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно, но ние сме бойци и в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си."

В минисериала звездната двойка коментира не само трудните моменти, но и как са успели толкова години да запазят връзката си. Тази година Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 24 години брак.

 


Анкета

ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА БАЛОТАЖА В СОФИЯ?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14