Новини

Красимир Стойчев се регистрира за изборите за кмет на София

  26.09.2023 16:40  
Красимир Стойчев се регистрира за изборите за кмет на София

"Вие сте умни и аз съм умен". Така кандидатът за кмет на София Красимир Стойчев се обърна към столичани след като се регистрира за изборите на 29 октомври 2023 г. Той е издигнат от ПП "Партия на Зелените" и Гражданската платформа "Власт в хората". Стойчев обяви и четирите си приоритета в кампанията, наречене "УМНА И ЗЕЛЕНА СОФИЯ".
Най-важните акценти от нея са:
 
1. Използване на блокчейн /недопускащи манипулации /технологии в управлението на Столицата. Влючително договори за поръчки, здравеопазване, образование, сигурност, трафик, паркинги, осветление и всички други общински дейности.
2. Мораториум на строителството в Югозападна София до приемане на нов Общ устройствен план. Сканиране на всички зелени площи в София с цел недопускане на застрояването им. 
3. Създаване на независима Софийска здравна каса и обединение на всички общински болници в холдинг под управлението на Кмета и Общинския съвет.
4. Трансформация на полицията в Столицата и увеличаване на районните полицейски управления от 9 на 24, съобразно административното делене.
5. Изграждане на нови детски градини по квартали, но съобразно реалните данни за структурата, движението и поведението на гражданите на Столицата.
 
КРАСИМИР СТОЙЧЕВ ЗА "УМНА И ЗЕЛЕНА СОФИЯ".
 

Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14