Новини

Чандъров от 8888.bg хвърли милиони за имот в Халкидики

  19.09.2023 13:33  
Чандъров от 8888.bg хвърли милиони за имот в Халкидики
  google

Баровецът Румен Чандъров, който след Слънчев бряг, стана и горд собственик на 100 декара земя в Доминикана, разпростря финансовите си пипала и на Халкидики, научи ексклузивно сайта MEDIAMALL.
 
Румен Чандъров се е сдобил с няколко декара земя на първа линия в Криопиги, селище намиращо се на първия ръкав на полуостров Халкидики. Според перфектната информация на сайта MEDIAMALL, Чандъров е броил за имота 1.8 млн. евро или над 3.5 млн. лева.
 
Бизнесменът който е родом от Златоград възнамерява да построи на въпросната земя баровска вила, както и още една за неизвестен негов партньор. Имотът е на първа линия и има лице от близо 200 квадратни метра към морето, както сами може да видите от ексклузивното видео и снимки.

По думите на наши източници, Чандъров искал много бързо да построи къщите си за да може да се отдаде на почивка още от следващото лято.

Нека припомним, че Румен Чандъров е президент на ПФК „Септември“ от 2015-та година, както и е собственик на два хотела в Слънчев бряг – „Маджестик бийч ризорт“ и „Еврика бийч клуб хотел“. И двата хотела, Чандъров управлява чрез фирмата ДИТ Груп, заедно с брат си Ваклин Чандъров. Базата му в Слънчев бряг разполага с около 3000 легла, като към тях има и игрище за джитбол и мини футбол на изкуствена трева.

Бизнеса на братя Чандърови е свързан основно с туризма, като те притежават хотели не само в България, но и в други страни. В Доминикана например, Чандъров е собственик на имот от 100 декара на първа линия в района на Пунта Кана. Наши източници твърдят, че баровецът от Златоград вече е започнал да инвестира милиони във въпросния имот, като се готви да построи там огромен хотелски комплекс.

Изключително интересно е, че преди три години, след като прокуратурата започна купищата си разследвания срещу хазартният бос Васил Божков, най-изненадващо Румен Чандъров също реши да влезе в този бизнес. Още по-странно е, че Божков беше собственик на фирмата 7777.bg, която затвори след заминаването му в Дубай, а на нейно място, ни в клин, ни в ръкав, се появи 8888.bg със собственик Румен Чандъров. Тогава градски легенди и слухове твърдяха, че зад новата хазартна фирма на Чандъров, седят интереси близки до Бойко Борисов и ДПС.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14