Шоу

Певицата Милена: Получих садистични заплахи от представители на гей общността

  13.09.2023 09:54  
Певицата Милена: Получих садистични заплахи от представители на гей общността

Певицата Милена Славова е получила садистични заплахи от представители на гей общността след нейния пост във фейсбук по отношение на София прайд. Това разки тя по време на делото във Върховния административен съд (ВАС). В заплахите се споменавали неща като завързване за инвалидна количка, удавяне в езеро и други подобни. Тя и 13-годишната й дъщера се почувствали възмутени и омерзени от написаното. Милена Славова обясни, че била провокирана да напише своя пост във фейсбук от снимка, на която се виждало гол мъж с българското знаме, забито в задните му части. 

Според адвокат Деница Любенова, която представлява ЛГБТ организацията "Действие", Милена е осъществила явна дискриминация по признака сексуална ориентация, а подобни неща на София прайд не се били случвали. 

Прокуратурата, която също имаше представител на делото, защити певицата като каза, че тя е изразила правото на свободно мнение, което е гарантирано от Конституцията. 

Върховният съд ще се произнесе до месец. Пред съда на булевард "Стамболийски" има десетки рокери и граждани, които подкрепят Милена Славова. Сред тях е и Васко Кръпката. 


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14