Новини

Денков отвърна на Радев: Президентът не ми е ментор

  03.09.2023 12:49  
Денков отвърна на Радев: Президентът не ми е ментор

Премиерът отново нападна президента:

"Аз нямам ментори, така че може би това е проблемът на президента - и той не ми е ментор, няма други ментори. Има много по-важни неща от това да коментирам някакви изказвания на хора, които всъщност нямат значение. Този, който излиза от рамките, е президентът."

Tова заяви в Бургас премиерът Николай Денков като допълни, че винаги е казвал, че институциите трябва да работят според това, което е заложено в Конституцията и законите.

Излезли сме от времето, в което само се говори. Продължаваме с проверките, промените ще доведат до резултати. Това коментира премиерът по повод инцидента", при който пиян шофьор блъсна и уби момче на пешеходна пътека в София.

Денков коментира и постиженията на правителството в областта на висшето образование, преди началото на академичната година.

"Студентските стипендии са увеличени значително - техният рамер вече е от 120 до 200 лв. Отваряме програма в размер на 100 млн. лева за ремонт на общежития. Отделяме 12 млн. лева за ограждане и облагородяване на 3 студентски кампуса в "Студентски град". Продължаваме да финансираме студентските практики", акцентира Денков, цитиран от БНТ.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14