Шоу

С позиция срещу насилието Пепси България прекрати сътрудничеството си с Йонислав Йотов – Тото

  04.08.2023 11:36  
С позиция срещу насилието Пепси България прекрати сътрудничеството си с Йонислав Йотов – Тото

В своя позиция от "Куадрант Бевъриджис" АД - официалната бутилираща компания на продуктите на "Пепси" за България, съобщават, че са предприели всички мерки за прекратяване на сътрудничеството с певеца и влогър Йонислав Йотов - Тото.
На 1 август стана известно, че снимки на Тото са свалени от рекламни позиции в сайта на "Пепси България", чието рекламно лице е той. Това бе предшествено от популяризиране на негово предаване от март с гост баскетболният треньор Тити Папазов, в което Папазов разказва как е остригал косата на приятелката си заради изневяра, а Йотов реагира смеейки се. Поводът за акцента върху изказването на Папазов е случаят от Стара Загора, в който момиче бе обезобразено с макетен нож от 26-годишен мъж.
Вечерта на 1 август Йотов се извини за липсата на критична реакция и обясни, че е премахнал клиповете. Днес от "Пепси България" пишат, че заявяват ясна позиция против насилието.
"Считаме, че действията ни трябва да се извършват при зачитане на човешкото достойнство и физическата безопасност. "Куадрант Бевъриджис" се ангажира да подкрепя общество, основано на взаимно уважение и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или насилие. Ние няма да предоставяме трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието", пишат от компанията.


Други партньори на Йотов също реагираха на поведението му. Във "Фейсбук" от велинградския хотел "Арте" съобщиха, че отменят запис на подкаста му там, предвиден за 26 август.


Анкета

Подкрепяте ли отнемането на колите на пияните и дрогирани шофьори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14