Анализи

Борисов за Радев: Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата

  30.07.2023 14:16  
Борисов за Радев: Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата

"Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, докато траеше този хаос, безвремие - нищо! Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. И всички тези знайни и незнайни хора - посочени от един човек. Това е диктатура!". Това коментира от Каспичан лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от novini.bg

"На кого отнемаме правомощията? Да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата. Освен хаос, мизерия, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. Аз не жаля за това и считам като демократ, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси", допълни лидерът на ГЕРБ.

От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има много сериозни дебати по много теми, допълни Борисов.


Анкета

Подкрепяте ли отнемането на колите на пияните и дрогирани шофьори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14