Икономика

Плаж SEE ME – Виж ме и ще се върнеш (СНИМКИ)

  28.07.2023 16:49  
Плаж SEE ME – Виж ме и ще се върнеш (СНИМКИ)

Заигравката с името на едно от райските кътчета по Северното ни Черноморие не е случайна. SEE ME BEACH е един от най-модерните и нашумели плажове у нас. Намира се само на около 40 км. от Варна, на плаж Шкорпиловци, в близост до едноименното село.

Виж ме и ще се върнеш – така посрещат гостите си на този плаж. Пясъкът, морето и вкусната храна ще бъдат причина да се влюбиш. За миг ти се струва, че си далеч от суетата и не си в Родината. Любезни млади момичета и момчета забъркват коктейли и те предразполагат да опиташ вкусната храна в ресторанта и бара.

На по-претенциозните клиенти предлагат наргиле и страхотни шатри на два етажа, с охладителна система и невероятна гледка. С една дума – за всеки по нещо.

Интересното е, че тук се намира именно най-дългият плаж в България – почти 13 км, а на места широчината му достига внушителните 100 метра. Освен безспорно най-дългият плаж в нашата родина, това го прави и най-просторният. Този плаж е част от една много дълга пясъчна ивица. Тя започва от къмпингите Рай и Романтика на север и достига чак до Черни нос на юг. Това е един от най-екологично чистите запазени плажове на нашето Черноморие. Определено има своите предимства спрямо другите по-известни.

На разположение на туристите за настаняване са Еко Парк-Шкорпиловци, Long beach Resort, къщи за гости и бунгала – на 5-10 минути от плажната ивица. Спокойствието и чистотата на плажа, както и близостта до морската столица, правят мястото още по-притегателно за отдих и истинска почивка.


Анкета

Подкрепяте ли отнемането на колите на пияните и дрогирани шофьори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14