Новини

Борисов: Прави впечатление реставрацията на децата на ДС

  20.07.2023 11:00  
Борисов: Прави впечатление реставрацията на децата на ДС

Могат да се правят добри неща за държавата, когато са правилни - обществото го оценява. Решението е взето, сега специалистите и нашите депутати да направят каквото трябва. Концесията на Росенец не е дадена по наше време. Президентът трябва да е обединител, но той вече трудно прикрива раздразнението си, че има редовен кабинет. Всеки знае какви щети нанася това управление на партиите, но обществото се успокоява и правителството работи. Конституционната реформа възнамеряваме да е факт до Нова година. Дотогава трябва да е избран нов състав на Висшия съдебен съвет, както и нов главен прокурор. Хората са търпеливи, по-добро от това не може да се сътвори. Много хора говорят, но да си представим обратния вариант - "Възраждане" да е първа политическа сила и веднага ще изпадне в изолация. Вчера разбрах за едно назначение в МИ. Говорим и за реставрацията на децата на ДС. Да, за Ивайло Шотев говоря и баща му ми е приятел. Всяка партия има право да издига кандидатите си и да ги защитава. Не се бъркаме в назначенията на Промяната. Момчето може да е много добро, но баща му бе шеф на комсомола на МВР, това е най-висшите етажи на ДС. Това заяви Бойко Борисов по време на брифинг в НС.

Приел съм времевата рамка до края на годината да е това, защото има значение за Шенген и за Еврозоната, категоричен е Бойко Борисов.

Що се отнася до задържания за заплахата срещу министър Тагарев, той заяви, че му се вижда доста преувеличено, доста крайно и е "пренатягане". Службите трябва да проверят това, каза още лидерът на ГЕРБ.

По повод концесията на "Лукойл" коментира, че решението вече е взето, а сега експертите, министърът на енергетиката и депутатите специалисти по тази тема да прекратят концесията, спазвайки закона.

 "Голямо мъжество проявиха и Кирил Петков и Христо Иванов - да рискуваме партиите си, за да има редовен кабинет", заяви Борисов.


Анкета

Одобрявате ли приетите промени в Закона за защита от домашно насилие?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14