Шоу

Хороскоп за днес - 12 юли

  12.07.2023 10:00  
Хороскоп за днес - 12 юли
  google

Овен

Може би ще сте малко по-мудни от обикновено и трудно ще се сещате за разни важни неща,но пък днес това едва ли би имало фатални последици. А и те фаталните последици са повече в нашия собствен ум. Няма непоправими неща - знаете.

Телец

Дано основните ви грижи да не свързани с това как да подобрите здравословното си състояние. Ще имате доста битови ангажименти. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с колегите или домашните ви.

Близнаци

Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към чуждото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Рак

Днес ще имате огромно желание за свобода, което естествено ще опитате да потиснете. Ами, опитайте да съчетаете полезното с приятното, направете нещо невероятно, все пак лято е, бъдете по-слънчеви.

Лъв

Денят е подходящ за дейности, които изискват сила и хъс. За всичко друго, за което са нужни благост и приемане, изчакайте по-добри времена.

Дева

Ще се чувствате доста енергични и борбено настроение. Това не означава да критикувате всички и всичко, а просто да си вършите добре работата. И да сложите в ред не само света около себе си, но главно чувствата си.

Везни

Кой знае защо днес ще се замислите какво бихте могли да направите за жилището или за близките си. Ще имате нужда от сигурност и домашен уют, прекарайте деня със семейството си.

Скорпион

От днес ще имате огромна нужда да поучавате и съветвате всички наоколо. Днес е ден за приключения, така че не се учудвайте, ако ви предложат нещо напълно невероятно, позволете си една авантюра, макар и предпазливо.

Стрелец

Днес особено успешно ще ви се отдава планирането, че дори и прогнозирането на разни неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова дейност, имате нужда да се почувствате като част от едно цяло.

Козирог

Малко труден се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на сериозни отговорности. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, нищо полезно и смислено няма да ви донесе.

Водолей

Ще ви се случват такива събития, които ще ви поставят на ръба между реалното и нереалното, може и да се чудите на кой свят точно се намирате. Не позволявайте състоянието ви да предизвика криза в отношенията ви.

Риби

Не си позволявайте да се потискате от множеството задачи, които ви се струпват на гърба. Не само, че ще успеете, но дори и ще ви наградят. Важно е сами да си давате кураж и да усещате вътрешна увереност, така всичко ще става лесно.


Анкета

Одобрявате ли приетите промени в Закона за защита от домашно насилие?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14