Свят

Бъдещият крал на Великобритания: Принц Уилям навърши 41 г.

  21.06.2023 12:12  
Бъдещият крал на Великобритания: Принц Уилям навърши 41 г.
  google

На днешната дата бъдещият крал на Великобритания отбелязва своя 41-ви рожден ден, информира woman.bg.

Анализаторите прогнозират, че Уилям ще бъде първият модерен монарх на хилядолетието и посочват, че той има собствена визия за развитието на кралство Великобритания. Подобно на своя баща - крал Чарлз, и Уилям смята, че е необходимо кралското семейство да се състои от малък на брой хора, за да може монархията да оцелее.

Херцогът на Кеймбридж е убеден още, че неговият чичо принц Андрю трябва незабавно да бъде изключен от обществения живот на кралството. Близки до принца допълват, че Уилям вярва, че Кралското семейство несъмнено има своята важна роля за държавността, но смята, че е възможно това да се случи единствено, ако може да му се вярва и ако бъде релевантно на актуалните тенденции.

Приятелите на бъдещия крал споделят още, че той не смята да следва кредото на своята покойна баба кралица Елизабет II “никога не се оплаквай, на никого не обяснявай”.

“Хората вече не се задоволяват с мълчанието. Подходът на Кралицата работеше изключително добре в предходните времена, когато начините на комуникация бяха съвсем различни. Задачата пред Уилям обаче е как да вземе най-доброто от своята баба и да направи монархията релевантна към днешната реалност. А той вярва, че монархията трябва да обясни по-добре начините, по които мисли. ” - споделя бивш съветник на кралското семейство, пожелал да остане анонимен.

Уилям открито споделя и кои са каузите, на които смята да се посвети, когато започне да взима по-голямата част от решенията в кралското семейство. Това са опазването на природата и решаването на проблемите на бездомните хора. Принцът вярва, че извън политиката той би могъл да направи изключително много, за да помогне на хората, които са останали без покрив над главите си.

Анализаторите допълват още, че само за няколко години Уилям е започнал да се превръща от ядосан млад човек в дипломат. “Само преди едно десетилетие той беше също толкова бесен на медиите, колкото и Хари. За разлика от своя брат обаче Уилям искаше да открие начин, по който нещата да работят, особено що се отнася до неговите деца. Повече от всеки друг той разбира интереса към семейството му и вече се справя много по-добре с това” - споделя близък до Уилям, който вярва, че той е напълно подготвен, за да влезе в ролята на крал Уилям V.


Анкета

Ще почивате ли това лято?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14