Свят

Илон Мъск и Бернар Арно обядваха заедно в Париж

  18.06.2023 22:22  
Илон Мъск и Бернар Арно обядваха заедно в Париж

Двама от най-богатите мъже в света - Илон Мъск и Бернар Арно, обядваха заедно в Париж, предаде БГНЕС.

Срещата е била неофициална. Бизнесмените били на ИТ конференцията Viva Technology, която се проведе във френската столица. Основателят на Tesla и SpaceX е там като лектор, а групата LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), на която Арно е президент, е свързана с един от организаторите, пише вестник Les Echos.

На вечерята, която се е провела в ресторанта на петзвезден хотел, присъствали също майката на Илон, Мей Мъск, и синовете на Бернар Арно, Александър и Антоан. 

За какво са разговаряли предприемачите, не е известно. Снимката на Бернар и Илон, на която те позират пред Айфеловата кула, обаче вече е наречена историческа. Интернет потребителите се шегуват, че тя е "заредена с успех".

Блумбърг отбелязва, че Мъск напоследък работи за "възстановяване на отношенията на Twitter с марките", които се усложниха, след като той придоби компанията. А холдингът LVMH притежава марки, които са едни от най-големите рекламодатели в социалните медии.

През юни Елон Мъск отново оглави класацията на Bloomberg за най-богатите хора на планетата. Със състояние от 192,3 млрд. долара той изпревари Арно, чиито активи бяха оценени на 186,6 млрд. долара. 


Анкета

Ще почивате ли това лято?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14