Шоу

Дефектен тоалет на Бионсе се разпадна на сцената по време на изпълнение

  08.06.2023 13:45  
Дефектен тоалет на Бионсе се разпадна на сцената по време на изпълнение

По време на петото разпродадено шоу на Бионсе в Лондон суперзвездата излезе на сцената с нова блестяща черно-златна визия по време на изпълнението на "America Has a Problem". Тоалетът беше явна препратка към титлата на Бионсе - Queen B (пчелата майка), както я наричат най-верните ѝ фенове.

Докато танцуваше обаче, високата шапка, покрита със стотици камъни, към тоалета започна да се плъзга надолу по челото ѝ, което принуди Бионсе да я придържа с една ръка, докато изпълняваше хореографията си. В крайна сметка тя напълно захвърли шапката си на сцената и продължи шоуто си необезпокоявана от дефектни тоалети, пише vesti.bg.

Кадрите с малката неизправност на гардероба на Бионсе бързо се разпространиха в TikTok, а феновете се възмущаваха от дефектната ѝ шапка в коментарите.

"Тя ще уволни тази шапка", написа един от тях, а друг посочи с пръст стайлинг екипа ѝ, добавяйки: "Някой ще бъде уволнен, защото не е пристегнал тази шапка". "Нима не е репетирала с тази шапка?? Защо чакаше да изпробва на сцената???", написа трети.

Четвърти добави: "В този момент песента е прокълната, защото ВСИЧКИ костюми се разпадат".

Всъщност това не е първият път, в който носителката на "Грами" се бори с някой от костюмите си по време на турнето "Ренесанс".

Когато шоутата на дивата стартираха на 10 май, гардеробът ѝ включваше нестандартен костюм на Mugler, вдъхновен от бръмбари, с украсена с антени каска, която се счупи на сцената.

@rasulmstr RWT London Day 5!! #renaissanceworldtour #london #beyhive #beyonce #americahasaproblem #americahasaproblembeyonce ♬ original sound - ras

 


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14