Новини

Радостин Василев: Получавам заплахи, виждате какво става - всичко могат да ми направят

  30.05.2023 17:25  
Радостин Василев: Получавам заплахи, виждате какво става - всичко могат да ми направят

"След като направих пресконференцията, за която всички знаете, вече получавам сериозни заплахи от много и различни места, но те са обект на проверка в момента", това заяви вече независимият депутат Радостин Василев пред медиите в Народното събрание. Миналата седмица той разпространи запис, за който посочи, че е от заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната", а това провокира замразяване на преговорите за кабинета с ротационен премиер "Денков - Габриел".

Той потвърди, че има 24-часова охрана от МВР заради отправените заплахи, но уточни, че никога не е бил заплашван от съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков.

"Това, което направих, не го е правил никой български политик до момента и то предизвика не да хвърлим камъче в блатото, а направо да вкараме багер в блатото и да го изринем, за да видим какво е истинското лице на българската политическа класа. Направил съм го с всички рискове, което крие това нещо. Направих го с лицето си. Аз направих този запис, не се срамувам по никакъв начин, защото чрез този запис ставаме свидетели каква уйдурма в момента ГЕРБ и ПП се опитват да си направят. Щели да правят смяна на формата и какво ли още не", посочи още Василев.

Той допълни, че за записа не е бил принуждаван от никого, пуснал го е с желание и ясно съзнание.

"Виждате какво става в държавата, всичко могат да ми направят", допълни той.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14