Новини

Борисов: Преди 2 г. събориха законно правителство - прилагат същия сценарий на ПП-ДБ

  26.05.2023 09:47  
Борисов: Преди 2 г. събориха законно правителство - прилагат същия сценарий на ПП-ДБ

Докато се радвахте на нерегламентирани записи, които се опитваха да направят и да съборят законно правителство преди две години - по същия начин сега се прилага същия сценарий върху коалицията ПП-ДБ. Това каза пред журналисти Бойко Борисов в парламента.

Това той определи като "нечистоплътност". "Превърнахме се в държава на записите, ако всичко това е вярно. Целта е да не се направи правителство", допълни лидерът на ГЕРБ.
"Нали видяхте как престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета, защото е същият монтаж. Целта беше да ме омаскарят, да се срине държавата и сега всички виждат какво се случи за две години", категоричен бе той.

"Близко сме до това да се състави правителство. Аз не настоявам за нищо, Мария Габриел води преговорите. Мен ме избира само народът, интересува ме само какво гласуват хората", заяви Борисов.

Борисов отказа коментар относно разпитите, на които беше повикан през вчерашния ден в Софийската градска прокуратура (СГП), а след това в Съдебната палата. Причината е разпит по делото, известно като "Барселонагейт" и за твърденията срещу него за злоупотреба с власт.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14